Selasa, Mei 19

Internet slow?

Bagaimana kehidupan anda hari ini? Adakah lebih baik dari semalam ataupun anda kurang bernasib baik? Mungkin anda sedikit tertekan kerana bos anda baru sahaja marahkan anda hanya kerana terlambat menjawab panggilannya? Takpun 'teman tetapi mesra' baru sahaja buat panggilan yang menyakitkan hati..ermm..macam-macam yang mungkin berlaku. Tetapi ada satu perkara yang juga boleh menyebabkan anda 'under pressure' iaitu kelajuan internet anda sangatla perlahan. Nak tengok video online susah, nak download you tube pun tak boleh..so macam mane?
Jangan risau, ada satu software percuma yang boleh menyelesaikan keserabutan minda kita ni iaitu Orbit Downloader. So, sedikit info pasal Orbit Downloader ni ialah:
  1. Boleh diguna untuk men'download' video dari You Tube, Myspace, Imeem, Rapidshare, Pandora
  2. Sememangnya lebih mudah dan pantas
  3. PC atau laptop korang mestilah sekurang-kurangnya 64 MB RAM, ada 6 MB ruang untuk simpan dan hanya menyokong OS windows XP, 2003, 2000, NT dan Vista (huhu, penulis tak boleh guna :(
So, kalau dah terasa sangat nak download apa-apa sahaja video yang digemari dengan pantas dan mudah, download Orbit Downloader disini
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jangan pula korang guna untuk download yang bukan-bukan pulak. Penulis tidak bertanggungjawab di atas sebarang kerosakan yang berlaku..hehe..Selamat mencuba!

Tiada ulasan: