Isnin, September 12

Manchester United belasah Bolton

As salam semua,

Entah macam mana aku boleh pulak terlepas game Manu lawan Bolton. Ingat takde game minggu ni. Biasa Rooney call aku nak mintak petua sebelum main, tapi malam tadi takde pulak.  Sekali pagi ni tengok, Manu dah menang 5-0!

Rugi memang rugi. Masuk yang ni, dah dua kali Manu belasah team lain. Lepas ni, entah-entah Manu pulak kena belasah? Mau gantung kat pokok taugeh camni...keh keh keh

Oklah. Cakap banyak-banyakpun tak guna, kita pakat layan dulu video Manchester United menang 5-0 ke atas Bolton. Hatrik Rooney dan come back Chicarito yang terbaik dengan 2 gol!



Bolton Wanderers v Manchester United by narnioso

1 ulasan:

fiezaradzi berkata...

ingat salah masuk blog tadi.. hehee.. rupa2nya blog satu lagi.. pun dah tukar wajah.. hehe..

mmg terbaikla MAN U.. harap2 pasni terus ungguli..